Przywitanie gości lampką szampana
Przystawka do szampana:
- Pate (mus z kaczki) podane w kruchej babeczce
I. CIEPŁY POSIŁEK
Zupa (jedna do wyboru):
- Rosół z makaronem
- Consomme z pierożkami
Danie główne serwowane na półmiskach:
- Grillowana polędwiczka w sosie truflowym
- Pierś supreme z serkiem bleu
- Wołowina w sosie winno – maślanym
- Ziemniaki gotowane, ziemniaki talarki
- Kapusta zasmażana, surówki sezonowe, kalafior w sosie beszamelowym
Deser:
- Mus czekoladowy z konfiturą malinową i gałką lodów waniliowych
Zakąski zimne w stołach:
- Rolada z boczku z kolorowym pieprzem
- Szufada wieprzowa faszerowana
- Schab faszerowany owocami suszonymi
- Kaczka faszerowana z karmelizowanymi rodzynkami
- Rolada łososiowa z serkiem i szpinakiem
- Pasztet polski z żurawiną i grzybami
- Mix fingerfoodów – babeczki faszerowane pastą łososiową z kawiorem, pastą drobiową z suszonymi pomidorami, serkiem cremette
- Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
- Bukiet sałat z grillowaną polędwicą wołową, serem grana padano i rucolą
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka i pestkami dyni
- Bukiet świeżych warzyw, pieczywo mix, masło
II. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane na półmiskach:
- Zawijaniec drobiowy z pieczarką w sosie śmietanowym
- Pieczeń wieprzowa w sosie z zielonego pieprzu
- Udko z kurczaka pieczone na złoto
- Kluski śląskie, frytki
- Surówki sezonowe, buraczki glazurowane na miodzie
III. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane do stołu:
- Węgierska zupa gulaszowa
- Flaki wołowe
IV. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane do stołu:
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- Barszcz czerwony z uszkami
Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną, napoje gazowane.
Pokój ze śniadaniem dla pary młodej gratis.
Bogate dekoracje stołów dostosowane do kolorystki młodej pary.