2017 Bal karnawałowy w stylu Octoberfest
Bufet ciepłych dań:
Zupa
- Zupa piwna
- Francuska cebulowa na winie z grzankami
Danie główne:
- Sztuka mięsa w sosie myśliwskim
- Frankfurterki z boczkiem pod cebulką
- Golonka po bawarsku
- Ziemniaki pieczone
- Kapusta zasmażana
- Pieczywo
- Chrzan
- Musztarda
Bufet zimnych zakąsek:
- Rolada z boczku z kolorowym pieprzem
- Kiełbaski zapiekane w cieście francuskim
- Rolada drobiowa
- Schab faszerowany owocami suszonymi
- Pasztet polski z żurawiną i grzybami
- Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
- Sałatka grecka z vinegretem musztardowym
- Sałatka z grillowaną piersią kurczaka i pestkami dyni
- Tymbaliki drobiowe
- Bukiet świeżych warzyw
- Pieczywo mix, masło
Bufet ciepłych dań:
- Płonąca szynka
- Modra kapustka
- Kopytka włoskie
Bufet ciepłych dań:
- Żur staropolski z jajem
- Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną.
- Kufelek piwa gratis dla każdego gościa.
- Piwa regionalne w promocyjnej cenie.
- Oprawę muzyczną zapewnia DJ
Cena: 140zł/os.
Zaliczka: 50zł/os.
Zgłoszenia i rezerwacje przyjmujemy pod nr tel. 422 364 888, 422 365 888, 536 335 888
lub osobiście w
Restauracji „Pod 5 Aniołami”
ul. Smardzewska 2, Łagiewniki Nowe