Przywitanie gości lampką szampana
I. CIEPŁY POSIŁEK
Zupa (jedna do wyboru):
- Złocisty rosół z makaronem
- Krem z pomidorów
Danie główne serwowane na półmiskach:
- Chrupiący stek wieprzowy w sosie kaparowym
- Soczysta pierś z kurczaka w ziołach w sosie cztery sery, devolay
- Ziemniaki gotowane, ziemniaki talarki
- Kapusta zasmażana, surówki sezonowe, warzywa blanszowane
Deser:
- Chłodnik z wiśni z gałką lodów waniliowych
Zakąski zimne w stołach:
- Tęczowa rolada z boczku kolorowym pieprzem
- Szuflada z karczku z czosnkiem
- Schab faszerowany owocami suszonymi
- Galantyna drobiowa
- Pasztet polski z żurawiną i grzybami
- Babeczki z łososiem na kremie serowym
- Tymbaliki drobiowe
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Śledź w oliwie z czerwonym pieprzem
- Sałatka grecka z vinegretem musztardowym
- Bukiet sałat z rozbefem, serem grana padano i rucolą
- Bukiet świeżych warzyw
- Pieczywo mix, masło
II. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane na półmiskach:
- Kaczka pieczona
- Żeberka pieczone w miodzie na ostro
- Filet z indyka w sosie z zielonego pieprzu
- Kluski śląskie, frytki
- Surówki sezonowe, buraczki glazurowane na miodzie
III. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane do stołu:
- Barszcz biały z jajkiem i kiełbasą
- Flaki wołowe
IV. CIEPŁY POSIŁEK
Danie serwowane do stołu:
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bufet ciast domowych, owoce całe i filetowane, napoje bez ograniczeń: kawa, herbata, soki, woda mineralna z cytryną.
Pokój ze śniadaniem dla pary młodej gratis.
Proste dekoracje kwiatowe*.
*Możliwość zamówienia „bogatszych” dekoracji kwiatowych oraz wystroju sali po wcześniejszej konsultacji i wycenie przez dekoratorkę.